lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Jul]   [29]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectIO-APIC in SMP dual Athlon XP1800
Date

Hi follows,
I'm getting in troubles with a A7M266-D motherboard with two
Athlon XP 1800 cpus (yes, XP not MP!).
Following the screen shot of my problem:
^-------cut here---------^
EIP: 0010:[<c0111686>] Not tainted
EFLAGS: 00011046
<4>CPU: 1
<4>CPU: 1
EIP: 0010:[<c0111686>] Not tainted
EFLAGS: 00011046
`u!wisuu`m aeesess 7eg111eg
printing eip:
printing eip:
*pde = 11111010
Stuck ??
CPU #1 not responding - cannot use it.
Error: only one processor found.
ENABLING IO-APIC IRQs
Setting 2 in the phys_id_present_map
...changing IO-APIC physical APIC ID to 2 ... ok.
init IO_APIC IRQs
IO-APIC (apicid-pin) 2-10, 2-11, 2-12, 2-13, 2-16, 2-17, 2-20, 2-21, 2-22,
2-23 not connected.
..TIMER: vector=0x31 pin1=2 pin2=0
^-----cut here-----^

After spend some times put printk's in kernel source like "Reach this point!"
I was trying disable IO_APIC in .config file but some link erros ocurred.
Has any way to turn IO_APIC disable? Or its extreme necessary?

Thanks,
Ricardo.
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:22    [W:0.087 / U:17.216 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site