lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Jul]   [21]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: SMP Problem with 2.4.19-rc2 on Asus A7M266-D
OK I just put on 2.4.19-rc3 and it works fine, so maybe its something in
the ac patch?
D.


At 12:26 PM 19/07/2002 +0800, David Shirley wrote:
>Hi Guys,
>
>I was running 2.4.18 with an Asus A7M266-D Board with Athlon 2000 MP's fine,
>I decided to try out 2.4.19-rc2-ac2 and now the machine doesn't even boot.
>
>With no kernel options (in grub) it gets upto "ENABLING IO-APIC IRQ's" and
>a little
>bit further then it hangs and prints out "APIC error on CPU0: 00(08)"
>
>If i put in noapic in grub it does exactly the same thing but prints out
>the above lots and
>lots in quick succession and with CPU1 not 0.
>
>Btw: It does the same thing with MPS1.4 rather than 1.1
>
>Anyone?
>
>Cheers
>Dave
>
>-
>To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
>the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
>More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
>Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/



/-----------------------------------
David Shirley
System's Administrator
Computer Science - Curtin University
(08) 9266 2986
-----------------------------------/

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:22    [W:0.059 / U:1.532 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site