lkml.org 
[lkml]   [2002]   [May]   [7]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: eepro100: wait_for_cmd_done timeout (2.4.19-pre2/8)
On Tue, May 07, 2002 at 05:12:21PM +0200, Mickael Bailly wrote:
> Hi,
>
> We got the same problem with PCI eepro NICs (not onboard) on Dell Poweredge.
I'm on dell's also but not only poweredge
> We got the same error messages
> We tried the alternative 'e100' driver, but without success.
We also did but we get approximatively with the same message ( no
really the same, but one talking about timeouts)
> We tried on 2.2 kernels (RedHat 6.2), then on 2.4 (RedHat 7.1/7.2): problem
> still exist.
I didn't tried 2.2
>
> At last we disabled APIC ( configuration line 'append=noapic' in your
> lilo.conf configuration file )
I did also but my problem with firewire still exists
That's the first thing I did, disableapic and noapic ( it's an smp
system so I have no idea what the consequences of this are )

>
> Now it's working fine since 2 days... need a little more time to validate the
> change...
>
> See you
> Mickael
>
Thanks for the tip.
Sam
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:25    [W:0.051 / U:11.776 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site