lkml.org 
[lkml]   [2002]   [Jan]   [1]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRE: Problems booting 2.4.17
From
Date
Hmmm. Maybe it's a binutils problems like what was reported by some
debian sid users.


On Tue, 2002-01-01 at 20:20, Chris, Lo Cheuk Kong wrote:
>
> Thanks for info. My workaround is that: don't use initrd image and it boots
> fine!
> My hardware setup is simple and allows me to put modules back into the
> kernel. For 2.4.17, I drop the initrd line in the lilo...
>
> -----Original Message-----
> From: Edward Muller [mailto:emuller@learningpatterns.com]
> Sent: Wednesday, January 02, 2002 2:08 AM
> To: chris.lo@corp.sunday.com
> Cc: linux-kernel@vger.kernel.org
> Subject: RE: Problems booting 2.4.17
>
>
> For now I've moved back to 2.4.16, which boots without a problem. I had
> lots of work to do to get those systems up and configured so I haven't
> had time to play.
>
> I'm not sure what is causing the problem. I know how to make an initrd
> image and it's there. It may be a problem with devfs because I remember
> that Mandrake based their devfs scripts on some very very very old stuff
> from the devfs ditribution (which is being removed IIRC).
>
> It's probably not fs based as you are using reiserfs and I'm using ext3.
>
> Anyway ... For now I've gone back to 2.4.16, but I'd like to try 2.4.17.
> So if you happen to have some time and figure it out, please let me
> know.
>
> On Mon, 2001-12-31 at 23:51, Chris Lo wrote:
> > Good Morning,
> >
> > I had the same problem, with resierfs. Any workaround
> > found?
> >
> > Have a happy new year!!
> >
> > Regards,
> > Chris
> >
> >
> >
> >
> > Hello all.
> >
> > I'm having problems booting 2.4.17 on a Mandrake 8.1 system (with all
> > current updates).
> >
> > When I boot 2.4.17 (with an initrd image) I get the following...
> >
> > kernel boots ...
> > Creating root device
> > mkrootdev: mknod failed: 17
> > Mounting root filesyste with flags data=ordered
> > Mount: error 16 mounting ext3 flags data=ordered
> > ...Tried to remount without flags and fails with the same error...
> > Kernel Panic: No initrd found ...
> >
> > I am using ext3 / /boot /usr /var & /home filesystems
> >
> > 2.4.8-34.1mdk boots fine however.
> >
> > I'm about to go try 2.4.16 (it was working with reiserfs partitions
> > before).
> >
> > The machine is an AMD Athalon 1.3 Ghz on an EPOC board with a 3ware 7800
> > series RAID card, with three 75/80 GB drives in a RAID 5 array.
> >
> > Anyone else run into something like this?
> >
> > I'll report back about 2.4.16 and if anyone would like more info, just
> > shout.
> >
> >
> > --
> > -------------------------------
> > Edward Muller
> > Director of IS
> >
> > 973-715-0230 (cell)
> > 212-487-9064 x115 (NYC)
> >
> > http://www.learningpatterns.com
> > -------------------------------
> >
> --
> -------------------------------
> Edward Muller
> Director of IS
>
> 973-715-0230 (cell)
> 212-487-9064 x115 (NYC)
>
> http://www.learningpatterns.com
> -------------------------------
--
-------------------------------
Edward Muller
Director of IS

973-715-0230 (cell)
212-487-9064 x115 (NYC)

http://www.learningpatterns.com
-------------------------------

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:15    [W:0.055 / U:0.572 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site