lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Sep]   [27]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: 2.4.10 (SMP, highmem) solid freeze
From
Date
"Me Too" - dual pIII, not much mem used, was -ac15 without rik's patch,
found dead this morning.

le jeu 27-09-2001 at 16:21 Jason Czerak a écrit :
> On Thu, 2001-09-27 at 09:10, Igor Mozetic wrote:
>
> Yeah, same thing happened here after about 7 or 8 hours of uptime.
>
> Dual PIII-750. 1 gig ram. supermicro P6DGE. 128 meg swap partition (just
> in case). Adaptic 2490U2W
>
> I'm dropping back to 2.4.9-ac11. that one seems to fix the high memory
> bug and was stable.
>
> Also the 2.4.10 kernel seems to slow down after a while of uptime to.
> System seems sluggish. But that could be just Gnome 1.4 stuff.
>
>
> > After two days of uptime under load 2-3 (no swapping, not much I/O),
> > the box froze completely. Only hard reboot brought it back.
> > Nothing in logs, sorry ...
> > Hardware seems OK, other machines (UP, no highmem) run fine so far.
> >
> > Hardware:
> > dual Xeon 550Mhz, C440GX+, 2GB RAM, 1GB swap, SCSI AIC-7896/7



-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:03    [W:0.040 / U:8.992 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site