lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Sep]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectKernel Panic New Adaptec - Old Adaptec Works
Date
Hello,

I am running a dual PIII 933 VIA based motherboard (Gigabyte 6VXDC7).
I have two Seagate Cheetah HDs, and two SCSI cdroms. There are no IDE
devices anywhere in the system, and no support is compiled in the kernel or
as a module for IDE.

Kernel 2.4.7 works perfectly. I cannot get 2.4.10 to work with the new aha
driver compiled into the kernel. Below is what I was able to capture of the
output

Disconnected List inconsistency. SCB index == 255, yet numscbs=4.scsi0

Dumping card state while ide, at SEQADDR 0x1a5

ACCNUM=0x0
SINDEX=0x0
DINDEX=0x0
ARG_2=0x7f
HCNT=0x0
SCSI SEQ=0x12 SBLKCTL=0xa
DFNCTRL=0x0 DFSTATUS=0x89
LAST PHASE=0x1 SCSISIGI=0x0 SXFRCTL0=0x88

SSTAT0=0x0
SSTAT1=0x0
STACK=0x0, 0x0, 0x0, 0x0
SCB_COUNT=4
KERNEL NEXTQSCB=3
CARD NEXTQSCB=3

QINFIFO Entries: Waiting Queue Entries: Disconnected Queue Entries:
0:255...31:255

QOUTFIFO entries:
Sequencer Free SCB List:
0...31

Pending List:
Kernel Free SCB List: 2 1 0
Kernel Panic : For Safety

I am currently running 2.4.10 with the old Doug Ledford driver, and it works
perfectly.

P.S. Could you please CC me any help?

Thank you.

--

David Koretzky
david@spanware.com
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:03    [W:0.066 / U:1.428 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site