lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Sep]   [14]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: Athlon bug stomping #2
From
Date
Chris Vandomelen <chrisv@b0rked.dhs.org> writes:

> > On Thu, 13 Sep 2001, VDA wrote:
> >
> > > Device 0 Offset 55 - Debug (RW)
> > > 7-0 Reserved (do not program). default = 0
> > > *** 3R BIOS: non-zero!?
> > > *** YH BIOS: zero.
> > > *** TODO: try to set to 0.
> >
> > I tryed sequentially to test the values given. It only worked when I set
> > offset 0x55 to 0, and then stopped. I don't need to set any other value in
> > other addresses. This is enough.
> >
> > It's weird when your system only works when changing a "do not
> > program" value. :)
>
> Makes me wonder just a little: my system is perfectly fine with 0x02
> written to offset 0x55. (Yes, it is an Athlon compiled kernel.. something
> I've been doing ever since I've been using this machine). It had it's
> problems when I originally got it

So we have two confirmations that setting this register clears the problem.
Anyone want to generate a kernel patch so this fix can get some wider
testing?

Eric
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:03    [W:0.045 / U:11.272 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site