lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Aug]   [21]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Date
On Tuesday 21 August 2001 16:59, Alan Cox wrote:
> > i810 audio didn't work for me with kernel 2.4.9 (artsd from KDE goes into
> > infinite loop, no sound).
> >
> > Reverting to kernel 2.4.7 or replacing in 2.4.9
> > drivers/sound/ac97_codec.c, drivers/sound/i810_audio.c,
> > include/linux/ac97_codec.h from 2.4.8-ac8 fixed the problem for me
>
> Thats good to know - the 2.4.8-ac8 one is scheduled to go to Linus

Sorry, my fault:

seems that i810_audio.c from 2.4.7 and 2.4.8 works, but both from 2.4.9 and
2.4.8-ac8 does not ("suceeded" not to copy right version of this file when
testing previous time, so had one from 2.4.7 twice)

Andris

---------- corresponding line from /proc/pci ------------------------
Bus 0, device 31, function 5:
Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801AA AC'97 Audio (rev 2).
IRQ 10.
I/O at 0xe000 [0xe0ff].
I/O at 0xe100 [0xe13f].

--------- corresponding lines from kernel messages
i810: Intel ICH 82801AA found at IO 0xe100 and 0xe000, IRQ 10
ac97_codec: AC97 Audio codec, id: 0x4144:0x5348 (Analog Devices AD1881A)

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:57    [W:1.549 / U:0.248 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site