lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Jul]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 2.4.6.-ac2: Problems with eepro100
Martin Knoblauch wrote:
>
> Hi,
>
> after going from 2.4.6-ac1 to 2.4.6-ac2 the eepro100 adapter in my IBM
> Thinkpad-570 has stopped working. While "ifconfig" shows the expected
> info, nothing network related (ping, yp, bind, amd, ...) is working. In
> my config, the eepro driver is built directly into the kernel.
>
> If I look at the interface lights, it seems that the link goes down
> early in the boot sequence. The whole thing is reproducible. When
> booting -ac1 again, everything is OK.
>

additional datapoint: if I use "eepro100.c" from vanilla 2.4.6, the
interface works OK. So, maybe the problems are power-managment related,
as the eepro100 differences in -ac2 seem to concern that area.

Martin
--
------------------------------------------------------------------
Martin Knoblauch | email: Martin.Knoblauch@TeraPort.de
TeraPort GmbH | Phone: +49-89-510857-309
C+ITS | Fax: +49-89-510857-111
http://www.teraport.de | Mobile: +49-170-4904759
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:56    [W:0.075 / U:26.992 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site