lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Jun]   [25]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Subjectstrange network problem
Date
Hello,

i have a strange network problem with smbfs and my local network

I am connected(100Mbit) with my local Samba Server (192.168.0.1), mounted two
shares.

If I download something the network connections breaks radomly (the traffic
slows down to zero).
!But I have no kernel messages and no messages in my Samba-Log-files.!
If I do a ping(or something similar) to the server the network is up, the
download goes on.
I could reproduce this bug with kernel 2.4.5 and 2.4.4 but not with 2..4.3
and 2.4.2.

My network card is a Realtek 8139 (driver: 8139too)

With a ne2000-card (only 10Mbit) I could not reproduce this bug.

So I don't know if this is a problem with the network-driver or with smbf and
100 Mbit network.

There must be something with the changes between 2.4.3 and 2.4.4

For more information please contact me. This is my first bug report do not
blame me so hard. ;-)

Please CC me, because I am not subscribed to this mailing list.

Hendrik
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:55    [W:0.032 / U:0.364 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site