lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Jun]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Subjectstrange Bug in 2.4.6pre5
Date
I have a Athlon-1333/266 FSB , MSI K7T Turbo Motherboard and 512 MB Memory
PC133, 3x Promise Ultra 100, 1 IBM Harddrive as systemdisk, 5 Maxtor
80GB(@promise), 1 Geforce MX graphicscard (no nvidia driver), 1 AHA-2940UW
(nothing attatched)
Base distribution: SuSE 7.1 with all updates applied.

Here comes the bugdescription:
i had a bug with unmounting reiserfs partitions at shutdown - with the fix
from namesys for the super.c it works. - why hasn't this patch been
applied???

Now comes the real bug:
when i shutdown from normal runlevel the system goes down - and when it
prints "restarting the system" - it freezes .... - no sysrq - the cursor
stops blinking ... -

this happens with and without vesa framebuffer, with and without apm
enabled.

but when i do the following: - it works normally
change to runlevel S.
so a sysrq - S + U + B - all gets synced and unmounted and restarted with no
errors .... - no waiting

btw, the Kernel has to be compiled as a pentiumII - platform kernel - athlon
doesn't work - stops at random places with operand 0000 and some other
messages... - with ac16 theses messages appear even under pentium -platform
specification ....

attached is my "working" kernel config.

i try another kernel if you like - and i can do testing .... - whatever you
want ....

Thanks,
ThomasK.
[unhandled content-type:application/octet-stream]
\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:55    [W:0.043 / U:0.908 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site