lkml.org 
[lkml]   [2001]   [May]   [4]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: PROBLEM: 2.4.5pre1 will not boot
Gordon Sadler wrote:
>
> On Fri, May 04, 2001 at 01:28:23AM -0700, Seth Goldberg wrote:Seth Goldberg <bergsoft@home.com>
> > Gordon Sadler wrote:
> > >
> > > On Fri, May 04, 2001 at 12:43:22AM -0700, Seth Goldberg wrote:
> > > > Hi,
> > Hi,
> >
> > Have you tried compiling ther kernel with Athlon optimiztions turned

> I've seen some others reporting some success with K6-II[I] or
> Pentium-II[I] configurations. I haven't tried it here as 2.2.19 is
> running fine for me. -) I just keep trying the new 2.4.x and reporting
> here with hopes someone will find the problem and be able to resolve it.
> There could very well be something wrong with my/our hardware. I'm at a
> loss as to why none of the developers can reproduce this? Is it possible
> none of the 'core' developers have/have access to this hardware? It
> isn't all that unusual I think.

Yep. I think it's just the fact that the KT133A chipset is so new
that
very few people have it. And of the people who have it, I think a great
majority are running on distributions of Linux whose kernels are
NOT athlon optimized.

I'd like to ask everyone who has a KT133A to please try a 2.4.x kernel
with Athlon optimizations and let us know what percentage are displaying
this problem.

Thank you!
--Seth
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:52    [W:0.035 / U:0.044 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site