lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Apr]   [13]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectRe: SW-RAID0 Performance problems
Date
Mark Hahn schrieb:
> > hdparm -t /dev/md0 : 20.25 MB/sec
> > hdparm -t /dev/hda : 20.51 MB/sec
> > hdaprm -t /dev/hdc : 20.71 MB/sec
>
> md0 is composed of partitions located where on hda and hdc?
> also, what's your CPU?

This is my raidtab file:

raiddev /dev/md0

raid-level 0 # it's not obvious but this *must* be
# right after raiddev

persistent-superblock 1 # set this to 1 if you want autostart,
# BUT SETTING TO 1 WILL DESTROY PREVIOUS
# CONTENTS if this is a RAID0 array created
# by older raidtools (0.40-0.51) or mdtools!

chunk-size 32

nr-raid-disks 2
nr-spare-disks 0

device /dev/hda3
raid-disk 0

device /dev/hdc3
raid-disk 1

The partition table:

Disk /dev/hda: 16 heads, 63 sectors, 59556 cylinders
Units = cylinders of 1008 * 512 bytes

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/hda1 * 1 21 10552+ 83 Linux
/dev/hda2 22 542 262584 82 Linux swap
/dev/hda3 543 59556 29743056 fd Linux raid autodetect

My board is a Gigabyte 6BXDS BX-Chipset 2 Celerons@533 MHz

Andreas
--
Andreas Peter *** ujq7@rz.uni-karlsruhe.de

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:25    [W:0.079 / U:25.764 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site