lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Mar]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectAW: WG: 2.4 on COMPQ Proliant
Date
Hi,

I solved the SCSI problem now - thanks for the hint to take
sym53c8xx instead of ncr53c8xx.

For the SMP-Problem it helped to use an option offerd at boot time:
"Press F9 to select different operating system". Before I used
"Minimum Configuration...", because Linux wasn't listed.
After I've choosen UNIX/SCO, the SMP was detected properly.

Now I have 3 of these machines, dedicated to a cluster.
On the second machine, The "F9"-option is not offered!
(only F10 for Partitioning Utilities - but they were not found).

What option do I have now to change the settings? Is there a
posibility to start something from "SmartStart" to adjust it?

I've installed RedHat7 default for servers - there is no special
COMPAQ-Partition on it (I'm not sure if there was before).

Thx,
Frank




>Hello EveryBody,
> I have a COMPAQ ML570 (2xPIII-700Mhz/1MBytes Cache, 2 x NCR SCSI
controller=
> ,=20
> 1 SMART ARRAY 5304 (128 MBytes Cache). I test with linux 2.4.2-ac20, and
al=
> l=20
> disks, CPU's and memory have been detected by the KERNEL.
> See your BIOS Version, My COMPAQ has BIOS P20 01/21/2001, I download
from=20
> compaq.com
>
> Andre Margis

Em Quinta 29 Mar=E7o 2001 20:02, Mr. James W. Laferriere escreveu:
> Hello Frank , Highly recommend the sym53c***** . JimL
>
> On Thu, 29 Mar 2001, Butter, Frank wrote:
> > 2.2.16 claimes to find a ncr53c1510D-chipset, supported by
> > the driver ncr53c8xx. Which kernel-param would be the correct one for
> > this? Frank
> >
> > > -----Urspr=FCngliche Nachricht-----
> > > Von: Butter, Frank
> > > Gesendet: Donnerstag, 29. M=E4rz 2001 17:11
> > > An: 'linux-kernel@vger.kernel.org'
> > > Betreff: 2.4 on COMPQ Proliant
> > > Has anyone experiences with 2.4.x on recent Compaq Proliant
> > > Servers (e.g. ML570)?
> > >
> > > I've installed RedHat7 and it worked fine out of the box.
> > > Except that the SMP-enabled kernel stated there was no
> > > SMP-board detected ;-/
> > > For some reasons (Fibrechannel drivers and so on) I've compiled
> > > 2.4.2 and installed it. Although I've compiled the support
> > > in, the NCR-SCSI-chip was not found and therefore no
> > > root-partition. It is a model supported by 53c8xx - detected
> > > by the original RedHat-kernel.
> > >
> > > For testing I compiled a kernel with all (!) scsi-low-level-drivers -
> > > with the same result. The SMP-board also was NOT detected by 2.4.2.
> > >
> > > Any hint?
> > >
> > > Frank

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:21    [W:0.030 / U:0.040 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site