lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Mar]   [26]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subject2.4.3-pre8 problem with 8139too - failure to load
Something has changed regarding the 8139too driver in pre8.

I worked on it all morning long trying to resolve why the sucker
failed to load. There are new configuration options that need to
be addressed. As you recall there were zippo options in the pre7.

There are now:

RealTek RTL-8139 PCI Fast Ethernet Adapter support [M]
Use PIO instead of MMIO
[*]
Support for automatic channel equalization (EXPERIMENTAL) [ ]
Support for older RTL-8129/8130 boards [*]

Doing any combination of the above netted no positive result here.

I have run every kernel patch since 2.4.0 blah and
have never seen this driver fail to load or perform to some degree.

Trying to do insmod 8139too.o from the :
/lib/modules/2.4.3-pre8/kernel/drivers/net directory show these
unresolved symbols:

8139too.o: unresolved symbol alloc_etherdev
8139too.o: unresolved symbol unregister_netdev
8139too.o: unresolved symbol register_netdev

Maybe Jeff can shed more light on these changes....
Thanks,

Frank

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:17    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans