lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Feb]   [17]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 2.4.1-ac16 - Loopback device seems broken
On Sat, Feb 17, 2001 at 08:25:58AM -0000, you [Ole  André  Vadla  Ravnås ] claimed:                                                                       
> I don't know if this is broken in 2.4.1-ac17 and
> 2.4.2-pre4, but, what happens when mounting a filesystem
> using the loopback device is that the process 'dies' in some
> way and there's no way I can kill it.
> This is what I did:
> mount /test-ext2-image.img /mnt/testimage -o loop,rw -t ext2
> And after that there's no way I can get the process killed...
Known problem.

Go

ftp://ftp.kernel.org/pub/linux/people/axboe

and take the latest loop-? patch from there. Let Jens Axboe know if it works
or if you still have problems. Particularry, if you can reliably reproduce
the problem you referred.

I hear the patch should get merged to 2.4.1ac soon.

> Please CC replies to this email-address:
> zole@diamondhead.hesbynett.no
> As I'm not currently subscribed to the linux kernel mailing-list. :-)

And, your address zole@diamondhead.hesbynett.no does not work. I'm kinda
puzzled about how you expect people to reply you. With smoke signals?

> Ole AndréFå deg en gratis webmail fra Hesbynett!
> http://diamondhead.hesbynett.no

Uh, yeah.


-- v --

v@iki.fi
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:15    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans