lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Dec]   [25]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: EMU10K1: IRQ 10 ?
Frédéric L. W. Meunier wrote:

> On Mon, Dec 24, 2001 at 08:41:19PM -0800, Matthew Johnson wrote:
>
>>On Monday 24 December 2001 08:32 pm, you wrote:
>>
>
>>>>I'd cheat and use sndconfig ot yast2 or whatever else.
>>>>Failing that I can give you some idea via my modules.conf,
>>>>but I use SuSE, whcih in turn uses Alsa.
>>>>
>>>OK, so I'll try ALSA.
>>>
>>>My modules.conf just includes 'alias sound emu10k1'.
>>>
>
> Dec 25 03:13:38 pervalidus kernel: PCI: Found IRQ 10 for device 00:0b.0
>
> OK, ALSA worked, while OSS from the kernel didn't. I don't
> know why.
>
> I still have a problem. Sound is very distorted with a lot of
> noise when I do a 'cat /home/ftp/pub/sound/ra/english.au >
> /dev/audio' . Maybe my speakers are broken ? I never used
> them before. Time to do more testing. Yes, I know nothing
> about sound.
>


Same for me. But if you use a real application like plaympeg or
sox hi.au -t ossdsp /dev/dsp it works fine. I'm using emu10k1
from http://opensource.creative.com





--
Hartmut Holz EMail: H.Holz@hamburg.de
Kieler Straße 231 Phone: +49 4085080014
22525 Hamburg
Germany

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:14    [W:0.096 / U:6.628 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site