lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Nov]   [29]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: via82cxxx_audio doesn't play audio?
On Thu, Nov 29, 2001 at 07:06:17PM -0700, Erik Andersen wrote:
> But standard apps such as xmms produce no sound. Does this
> driver not work for anyone else?

Yeah, works for me on an Epox 8KTA3+ pro, same module.

PCI: Found IRQ 12 for device 00:07.5
ac97_codec: AC97 Audio codec, id: 0x4943:0x4511 (ICE1232)
via82cxxx: board #1 at 0x9C00, IRQ 12

Bus 0, device 7, function 5:
Multimedia audio controller: VIA Technologies, Inc. AC97 Audio
Controller (rev 80).
IRQ 12.
I/O at 0x9c00 [0x9cff].
I/O at 0xa000 [0xa003].
I/O at 0xa400 [0xa403].

Alsa otoh doesn't work for me (it used to, but then...).

Which mixer do you use? gom works for me, maybe different mixers don't
work with all cards (I had that problem with 2.0 kernels, don't know
about todays state, though).

Regs,
Sven

--
Sven Riedel sr@gimp.org
Osteroeder Str. 6 / App. 13 sven.riedel@tu-clausthal.de
38678 Clausthal "Call me bored, but don't call me boring."
- Larry Wall
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:13    [W:0.050 / U:3.272 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site