lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Nov]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRE: [bug] broken loopback fs in 2.4.15-ish kernels?
I did experiment with romfs on 2.4.15pre7 which did not work (initrd loader
detected romfs, I could loop mount it but the kernel didn't root mount it).
Funny enough using ext2 did work as expected. Maybe there's a common reason.

On 23-Nov-2001 Ingo Molnar wrote:
>
> just noticed that rpm -i kernel-2.4.9-13.i386.rpm does not work anymore
> because a corrupted initrd gets created by mkinitrd. It smelled like
> pagecache corruption so i did not experiment much. This was with
> 2.4.15-pre9. Once i booted back into a 2.4.13-based kernel and re-did the
> rpm -i, the initrd was created correctly.
>
> things are pretty recent:
>
> [root@mars root]# rpm -q mkinitrd
> mkinitrd-3.2.6-1
> [root@mars root]# rpm -q rpm
> rpm-4.0.3-1.03
>
> anyone seeing anything similar?
>
> Ingo
>
> -
> To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
> the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
> More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
> Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
>

Andreas Steinmetz
D.O.M. Datenverarbeitung GmbH
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:13    [W:0.054 / U:4.476 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site