lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Oct]   [3]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subjectksoftirqd goes bezerk (100% CPU usage)
Just experienced a very strange new behaviour in 2.4.10:

An SMP box (Dual Celeron 400MHz on a BP6, .5 GB RAM) had both ksoftirqd_CPU0
and ksoftirqd_CPU1 chewing on 100% of the CPU. Everything else on the system
seemed to be working OK other than going really slow because of the load.

I have no idea when this started ('cept sometime within about 12 hours
before noticing it), and there's nothing in the logs to indicate something
going wrong. Any idea what might have caused that? Any way to recover other
than a reboot? Is this even a known problem? I can't find any reports of
people having similar problems.

[Not on list, please CC reply to imorgan at webcon dot net]

Regards,
Ian Morgan
--
-------------------------------------------------------------------
Ian E. Morgan Vice President & C.O.O. Webcon, Inc.
imorgan@webcon.net PGP: #2DA40D07 www.webcon.net
-------------------------------------------------------------------

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:04    [W:0.051 / U:13.464 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site