lkml.org 
[lkml]   [2001]   [Oct]   [28]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectRe: Via KT133 and 2.4.8 and a hard disk problem ?
Date
----- Original Message -----
From: "David Grant" <davidgrant79@hotmail.com>
To: "David Flynn" <Dave@keston.u-net.com>; "linux kernel mailinglist"
<linux-kernel@vger.kernel.org>
Sent: Sunday, October 28, 2001 9:46 PM
Subject: Re: Via KT133 and 2.4.8 and a hard disk problem ?

> I've had these problems before. Can you provide a listings of the kernel
> errors you are getting? I'm curious myself, and I'm sure this would help
> any developers as well. Also, is it an old KT133 (with vt82c686a chip) or
> KT133A (with vt82c686b chip).

Actually, the KT133 revision has nothing (substantial) to do with the 686
chip. There were some motherboards with both KT133 and 686B, such as my MSI
K7TPRO 2-A. There are also AMD chipsets that use the 686A/B as an IO
chipset, and other VIA chipsets, such as Apollo Pro.

_____________________________________________________
| Martin Eriksson <nitrax@giron.wox.org>
| MSc CSE student, department of Computing Science
| Umeå University, Sweden


-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:11    [W:0.042 / U:4.088 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site