lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Sep]   [4]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectUPDATE: [Re: eepro driver broke in 2.2.16... (at least for me!)]
I just downloaded the 2.2.17 kernel.
This problem seems to be resolved in that version of the eepro driver.

Thanks for the new kernel, Alan,
Brian Hayward

On Mon, 4 Sep 2000 hayward@slothmud.org wrote:

>
>Hello,
>
>I just upgraded to the 2.2.16 kernel (from 2.2.14) and compiled a new
>kernel. I immediately started having problems with my eepro/10 card.
>
>It would run for a short period of time, then die on me. If I reloaded
>the module, it would run for a short period of time then die again.
>
>My next step was to recompile the 2.2.16 kernel *exactly* as I had done
>with the 2.2.14 kernel before - making sure all options were exactly the
>same and saying "no" to the new options available in 2.2.16. I still had
>the same problem.
>
>I then replaced the "Drivers/net/eepro.c" in 2.2.16 with the one from
>2.2.14 and now it is working perfectly.
>
>I'm running the eepro as eth1, irq10, 0x300.
>I'm running 3c503 as eth0, irq9, 0x330.
>
>Has anyone else had this problem?
>--
>Brian Hayward
>
>-
>To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
>the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
>Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
>

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:38    [W:0.026 / U:3.092 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site