lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Sep]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: No sound (es1371) after test7
    On Fri, Sep 22, 2000 at 09:14:23AM -0400, Kernel Related Emails wrote:

    > Well everythings working fine in test9-pre5 except for the fact that sound
    > has stopped functioning on my es1371 card. I had no problems with it at
    > all in test7 but since then it doesn't work. On boot it detects normally,
    > pops and crackles for a second, and then just doesn't work. Any
    > ideas? I'm getting no kernel messages or any output that would indicate
    > the problem.

    Just as a data point, I have the same problem. /dev/dsp seems to block when opened.

    kernel: es1371: version v0.26 time 21:39:34 Sep 21 2000
    kernel: es1371: found chip, vendor id 0x1274 device id 0x1371 revision 0x08
    kernel: es1371: found es1371 rev 8 at io 0xc400 irq 19
    kernel: es1371: features: joystick 0x0
    kernel: ac97_codec: AC97 audio codec, id: 0x8384:0x7609 (SigmaTel STAC9721/23)

    Jon.

    --
    Jon Evans / Red Internet Ltd. / +44 1869 337977
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 12:38    [W:0.022 / U:120.004 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site