lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Dec]   [19]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: PCMCIA modem (v.90 X2) not working with 2.4.0-test12 PCMCIA services
On Tue, Dec 19, 2000 at 01:51:14PM -0800, David Hinds wrote:
> On Tue, Dec 19, 2000 at 03:41:29PM -0700, Jeff V. Merkey wrote:
> >
> > On a related topic, the 3c575_cb driver on an IBM Thinkpad 765D is getting
> > tx errors on the 2.2.18 kernel with PCMCIA services 3.1.22.
> >
> > Card is a 3Com 3CCFE575BT Cyclone Cardbus Adapter.
> >
> > Error is:
> >
> > eth0: transmit timed out, tx_status 00 status e000.
> > diagnostics net 0cc2 media a800 dma 000000a0
>
> What host bridge is in the 765D? Is it perhaps a TI 1131 rev 1, or
> something else? Also, try adding:
>

/proc/bus/pccard/00/info reports TI 1130 chipset.

> module "3c575_cb" opts "down_poll_rate=0"

Adding this does not fix the problem, but does cause a little more
error info to get printed. Now in addition to the original message,
I am also seeing:

eth0: Tx ring full, refusing to send buffer.

Looks like some type of interrupt problem. I am available to assist
you in debugging this problem.

Jeff

>
> to /etc/pcmcia/config.opts and see if that makes any difference.
>
> -- Dave
> -
> To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
> the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
> Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:52    [W:0.063 / U:1.244 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site