lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Nov]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: 2.4.0-test11: es1371 mixer problems
Dick Streefland <dick.streefland@tasking.com> wrote:
| 2.4.0-test11 introduced a problem with the mixer device of my SB128
| soundcard (es1371 driver). When I start a mixer application like
| xmixer or aumix, only a small subset of the mixer devices are available.
| With 2.4.0-test10, using the same .config, all devices are available.

This is a followup to my own message to report that the mixer is
working again after I disabled the CONFIG_SOUND_TVMIXER option. I
don't know what exactly this option does (no help text), but since I
have a Hauppauge (BT878) TV-card, I did enable this option. In
test11, drivers/media/video/tvmixer.c was modified so that it now
looks for tvmixer devices, and it actually finds one:

tvmixer: debug: MSP3415D-A2
tvmixer: MSP3415D-A2 (bt848 #0) registered with minor 0
tvmixer: debug: (unset)

This mixer probably replaces the normal AC97 mixer device. So, in
what situations do you need CONFIG_SOUND_TVMIXER? It would be nice if
someone could come up with an entry for Documentation/Configure.help.

--
Dick Streefland //// TASKING Software BV
dick.streefland@tasking.com (@ @) http://www.tasking.com
--------------------------------oOO--(_)--OOo---------------------------
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:47    [W:0.047 / U:5.760 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site