lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [2]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.4.0-test9-pre8, usb, unresolved symbols
    On Mon, Oct 02, 2000 at 11:18:49PM +0200, f5ibh wrote:
    >
    > Hi,
    >
    > Randy wrote :
    > > All of the missing symbols are in usb.o (usbcore.o module or
    > > usbdrv.o in-kernel). Is usbcore.o loaded or do you have
    > > /etc/modules.conf setup to load it automatically?
    > > Did you run depmod after 'make modules_install' ?
    >
    > I've a Debian 2.2 system. With Debian, I use the "make-kpkg" command to build
    > the kernel in a Debian package. I ALWAYS use the same process to compile
    > kernel. Then, I install the new kernel with dpkg as any .deb package ... I think
    > I've built 100's of them now. depmod reports the same error :
    >
    > depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.4.0-test9/kernel/drivers/usb/hid.o
    > depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.4.0-test9/kernel/drivers/usb/usb-uhci.o

    Is your modutils package the most recent one?
    Did this same thing happen for 2.4.0-test8?

    Can you send me / the list your .config?

    thanks,

    greg k-h

    --
    greg@(kroah|wirex).com
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 12:39    [W:0.025 / U:0.652 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site