lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [16]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: Problems with Tulip driver in 2.2 and 2.4
On Sun, Oct 15, 2000 at 06:25:34PM -0700, J. S. Connell wrote:
> Any time I disconnect and then reconnect the ethernet cable from my Netgear
> FA310TX cards, the card appears to not notice and doesn't reestablish the
> link. Under 2.2.17pre4, the link light comes on, but until I do ifconfig
> ethX down; ifconfig ethX up, the kernel ignores any traffic on that
> interface (tcpdump on both an affected machine and a nonaffected machine
> show the kernel ignoring all incoming traffic, and not sending any traffic
> out.)

I've seen similar behavior on the same cards, but it only seems to affect
100Mbps operation, plugging it into a 10Mbps hub instead of our 3Com
100Mbps switch will also get things working as does running ifup/ifdown on
the interface.

The tulip driver recognizes it as a "Lite-On 82c168 PNIC rev 32".

I've noticed this behavior for a few kernel revisions now, up to and
including 2.2.17. It would be nice to get this bug worked out before
2.2.18.

-Dave
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:45    [W:0.099 / U:19.276 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site