lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [12]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: test9 not using buffers
On Wed, Oct 11, 2000 at 09:04:07PM -0400, Alexander Viro wrote:
> On Thu, 12 Oct 2000, Tom Holroyd wrote:
>
> > Alpha DP264 (UP), SCSI, floppy
> >
> > If I do a dd if=/dev/zero of=/tmp/moo count=100000, I don't see any
> > increase in buffers, as reported by vmstat. Furthermore, if I read from
> > /dev/fd0, it used to buffer the whole thing, so a second read would be
> > fast -- now it hits the floppy again.
> >

Huh - your floppy is working?

Mine does not (with 2.4.0pre10-test1 that is):

[Marvin:~#] dd if=/dev/fd0 |od -c |more
2880+0 records in
2880+0 records out
0000000 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0 \0
*
5500000
[Marvin:~#]


This floppy currently holds my MILO image so output is definitively wrong :-)
I also saw pure random data (fragments from libc etc.) on different runs.

AXPpci33 ev4 UP
gcc version 2.96 20000925 (experimental)

>

Bye,
Thorsten

--
| Thorsten Kranzkowski Internet: dl8bcu@gmx.net |
| Mobile: ++49 170 1876134 Snail: Niemannsweg 30, 49201 Dissen, Germany |
| Ampr: dl8bcu@db0lj.#rpl.deu.eu, dl8bcu@marvin.dl8bcu.ampr.org [44.130.8.19] |
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:45    [W:0.056 / U:20.372 seconds]
©2003-2018 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site