lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [11]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: test10-pre1 problems on 4-way SuperServer8050
Hi Mark,

On Wed, 11 Oct 2000, Mark Hemment wrote:

> Hi Tigran,
>
> On Wed, 11 Oct 2000, Tigran Aivazian wrote:
>
> > a) one of the eepro100 interfaces (the onboard one on the S2QR6 mb) is
> > malfunctioning, interrupts are generated but no traffic gets through (YES,
> > I did plug it in correctly, this time, and I repeat 2.2.16 works!)
>
> I saw this the other week on our two-way Dell under a reasonibly heavy
> load - but with 3c59x.c driver, the eepro100s survived!
> Either NIC (had two Tornados) could go this away after anything from 1
> to 36 hours of load. They would end up running in "poll" mode off the
> transmit watchdog timer.
> Swapped them for a dual-port eepro100 and no more problems.

I disabled eepro100 support completely and the problem is still
there. What I also noticed is that with highmem-PAE enabled I get BUG in
page_alloc.c at line 221 so it is probably a VM problem recently
introduced (hence cc'd Rik).

I will continue to narrow down by removing some things (like mtrr) from
the equation. Rik, the problem is that when one enables PAE (or just
highmem-4G) support on a 4-way 6G RAM machine becomes 38-40 times slower.

Regards,
Tigran


-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:39    [W:0.154 / U:2.940 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site