lkml.org 
[lkml]   [2000]   [Oct]   [11]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: SB Live not working under 2.4.0-test9?
On Wed, 11 Oct 2000, Joel Beach wrote:

> Hi,
>
> After compiling the kernel three times, I can't get my SB live to work
> under 2.4.0-test9. It doesn't want to work either as a module or
> compiled in to the kernel. It's working fine under 2.2.17.

Just tried it and it still works without a problem. Same card model and
all.

>
> All my programs seem to think that the driver is loaded and working fine
> - I get the correct messages on startup
>
> Oct 11 16:29:54 kinslayer kernel: Creative EMU10K1 PCI Audio Driver,
> version 0.7, 16:18:49 Oct 11 2000
> Oct 11 16:29:54 kinslayer kernel: emu10k1: EMU10K1 rev 7 model 0x8027
> found, IO at 0xd800-0xd81f, IRQ 11

Could you open a mixer application (gmix is a good choice if you use
gnome) and unmute/change the Master/PCM/Line2/Line3/Digital2 volume.
Yes it's a mess. The current development driver has this cleanned up,
you can get it at:

http://opensource.creative.com

> However, there is no audio. Graphic equalisers work (although they're
> out of time in 2.4 - always have been on my machine ) in Xmms though,

Go to Options/Preferences. Select OSS driver output plugin.


> and the mp3 is actually being played...

Rui Sousa

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 12:39    [W:0.040 / U:0.248 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site