lkml.org 
[lkml]   [1999]   [Apr]   [20]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: smbfs problem with 2.2.5
Once upon a time (around Tue, Apr 20, 1999 at 10:42:17AM +0200 i think)
Urban Widmark told me :
> I'll follow up on my own post. I could not make the problem happen, does
> anyone have a way of repeating the problem? For me it was just this one
> time ...
>

Well, i invested much time in helping debugging this stuff. i mounted
three different samba shares with three different methos (passwd via
env, prompt and command line). wait one hour, try to access the
shares ... huh .. no problem ? these were normal shares, so i did
the same with hidden shares ... mounten all three each with a different
passwd method, waited one hour .. huh, no prolem again ? wtf ...

after mounting every share i hooked in via strace and logged all ..
but since there was no problem in the reconnecting not much
interesting there in.

and what next ? i mounted all my regular shares to work with and *boom*
again, had problem reconnecting (these shares are mixed hiddem/non-hidden
and all passwds via command line [mounting via script]).

Not that i am a fan of Duke Nukem, but: this pisses me on ... ;)

sadly,
Markus

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.rutgers.edu
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:51    [W:0.043 / U:2.488 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site