[lkml]   [1999]   [Jan]   [6]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectRe: 2.2.0pre2: unable to print
    Hash: SHA1

    On Sat, 2 Jan 1999, C S Hendrix wrote:
    > I have the same trouble, and it isn't lp0/lp1 issues.
    > If I unload and then load lp.o or unload all the related modules and
    > reload lp the printers starts working.
    > For some reason the modules seem to get loaded in the wrong order
    > and/or without loading parport_pc.o in the process.

    Does this:

    echo "alias parport_lowlevel parport_pc" >>/etc/conf.modules

    help ?

    Moving on and complaining for everyone elses benifit ...

    I can't get parport_pc to load if I pass it any parameters (such as "irq=7
    io=0x378 dma=1", or just "irq=7"), it just fails to load silently with
    modprobe, and with a SEGV with insmod (I assume modprobe is just hiding it
    from me).

    I know I can make it use interupts with this line in my conf.modules:

    post-install parport_pc echo "7" >/proc/parport/0/irq

    but that's not the point ;).

    - --
    PGP pubkeys from
    Men often believe -- or pretend -- that the "Law" is something sacred, or at
    least a science -- an unfounded assumption very convenient to governments.

    Version: PGPfreeware 5.0i for non-commercial use
    Comment: Silly comment here ...
    Charset: noconv

    -----END PGP SIGNATURE-----

    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to
    Please read the FAQ at

     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:49    [W:0.021 / U:13.564 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site