lkml.org 
[lkml]   [1998]   [Jul]   [26]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    SubjectRe: BTTV Tuner Strangeness
    From
    Date
    "Phillip K. Hornung" <redx@pknet.com> writes:

    > I have a newer Hauppauge WinTV card (2 actually, models 400 and 401)
    > which both have a Bt878 chip, Philips NTSC tuner, MSP3430G-A1. Video
    > card is and ATI 3DXpression+ PC2TV with 4MB SGRAM.
    >
    > I am currently using XawTV 2.18 and the experimental drivers included
    > with it. The more standard BTTV drivers under 2.0.35 cause i2c i/o
    > errors and the tuner can't change channels or fine adjust.
    >
    > The experimental drivers under 2.1.111 have no problems with i2c.

    I'd be delighted to have your luck. The experimental drivers won't
    work at all for me unless I hardwire I2C_COMMAND to 0x83. That gets
    the TV working; however, even then, I get msp3400: no chip found. How
    come this is working differently for you than for me?

    --
    Michael D. Harnois, Redeemer Lutheran Church, Washburn, IA
    mharnois@sbt.net aa0bt@aa0bt.ampr.org
    Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless.
    -- Gustave Flaubert

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.rutgers.edu
    Please read the FAQ at http://www.altern.org/andrebalsa/doc/lkml-faq.html

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-03-22 13:43    [W:0.021 / U:61.108 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site