lkml.org 
[lkml]   [1997]   [Jan]   [29]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subjectharddisk error
Hi,

I got the following error the other day. sync() just froze after that and
basically the computer had to be rebooted. However after the reboot all
was fine. Just to make sure i erased all partitions, made one new big
one, formated it with badblock check etc.... The harddisk seems to work
perfectly. This has happened after months of no problems. The hardware of
this machine was changed about 1 month ago in which we added another
ethernet card (it has 3 now) and 2 months ago we added this harddisk.
Any ideas what i should be looking at?
Thanks,

ANdi
Jan 28 02:50:45 vipe kernel: hdc: no DRQ after issuing WRITE
Jan 28 02:50:45 vipe kernel: ide1: reset: success
Jan 28 02:50:55 vipe kernel: hdc: irq timeout: status=0xd0 { Busy }
Jan 28 02:50:55 vipe kernel: ide1: reset: success
Jan 28 02:53:44 vipe kernel: hdc: write_intr: status=0x61 { DriveReady
DeviceFault Error }
Jan 28 02:53:44 vipe kernel: hdc: write_intr: error=0x04 {
DriveStatusError }
Jan 28 02:53:44 vipe kernel: hdc: status error: status=0x68 { DriveReady
DeviceFault DataRequest
}
Jan 28 02:53:44 vipe kernel: hdc: no DRQ after issuing WRITE
Jan 28 02:53:44 vipe kernel: ide1: reset: success
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: set_geometry_intr: status=0x61 {
DriveReady DeviceFault Error }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: set_geometry_intr: error=0x04 {
DriveStatusError }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: recal_intr: status=0x61 { DriveReady
DeviceFault Error }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: recal_intr: error=0x04 {
DriveStatusError }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: recal_intr: status=0x61 { DriveReady
DeviceFault Error }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: recal_intr: error=0x04 {
DriveStatusError }
Jan 28 02:53:46 vipe kernel: hdc: status error: status=0x68 { DriveReady
DeviceFault DataRequest
}


\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:38    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans