lkml.org 
[lkml]   [1996]   [May]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
Subject1.3.93 (+?) and sendmail 8.6.12 problems.
I'm having some annoying problems with sendmail 8.6.12 running under the 
recent Linux kernels. Wondering if these problems I'm having are related
to the pipe handling changes which were made recently.


From messages log:

May 7 23:52:26 gomer sendmail[17425]: timeout waiting for input from
wolverine.hq.cic.net during server cmd read

From syslog log:

Apr 24 22:55:38 gomer sendmail[14903]: NOQUEUE: SYSERR: putoutmsg
(gomer.mlink.net): error on output channel sending "503 Need MAIL
command": Broken pipe
Apr 24 22:55:38 gomer sendmail[14903]: NOQUEUE: SYSERR: putoutmsg
(gomer.mlink.net): error on output channel sending "500 Command
unrecognized": Broken pipe

From ps output:

17600 ? S 0:00 sendmail: server wolverine.hq.cic.net cmd read
17603 ? S 0:00 sendmail: server wolverine.hq.cic.net cmd read
17604 ? S 0:00 sendmail: server wolverine.hq.cic.net cmd read
17607 ? S 0:00 sendmail: server wolverine.hq.cic.net cmd read
17608 ? S 0:00 sendmail: server wolverine.hq.cic.net cmd read

Sometimes, I've seen more than 10 of these kicking around at any given
time. When I saw the broken pipe messages I thought of the recent pipe
discussions.

Any clues?

Greg.



\
 
 \ /
  Last update: 2005-03-22 13:37    [W:0.027 / U:34.620 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site