lkml.org 
[lkml]   [2011]   [Aug]   [5]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: [forcedeth bug] Re: [GIT] Networking
    Fri, Aug 05, 2011 at 02:18:55PM CEST, mingo@elte.hu wrote:
    >
    >* Jiri Pirko <jpirko@redhat.com> wrote:
    >
    >> >> Is DEV_HAS_VLAN set in id->driver_data (L5344) ?
    >> >
    >> >How do i tell that without hacking the driver?
    >>
    >> look in dmesg for line like:
    >> "forcedeth 0000:00:08.0: highdma csum vlan pwrctl mgmt gbit lnktim msi
    >> desc-v3"
    >>
    >> if "vlan" is there, DEV_HAS_VLAN is set
    >
    >[ 3.534489] forcedeth 0000:00:0a.0: highdma csum gbit lnktim desc-v3
    >
    >Note, this is a pretty old system with an old nvidia chipset and
    >on-board ethernet:
    >
    >00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev a3)
    > Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. K8N4-E Mainboard
    > Control: I/O+ Mem+ BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B-
    > Status: Cap+ 66MHz+ UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=fast >TAbort- <TAbort- <MAbort- >SERR- <PERR-
    > Latency: 0 (250ns min, 5000ns max)
    > Interrupt: pin A routed to IRQ 11
    > Region 0: Memory at da100000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K]
    > Region 1: I/O ports at d000 [size=8]
    > Capabilities: [44] Power Management version 2
    > Flags: PMEClk- DSI- D1+ D2+ AuxCurrent=0mA PME(D0+,D1+,D2+,D3hot+,D3cold+)
    > Status: D0 PME-Enable+ DSel=0 DScale=0 PME-

    Please do lspci -nn

    There are two CK804 chips:
    0x10DE, 0x0056
    0x10DE, 0x0057

    I have only the second one handy - Getting the machine as we speak.

    Jirka

    >
    >Thanks,
    >
    > Ingo


    \
     
     \ /
      Last update: 2011-08-05 14:35    [W:0.029 / U:1.464 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site