lkml.org 
[lkml]   [2011]   [Dec]   [5]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: WARNING: at mm/slub.c:3357, kernel BUG at mm/slub.c:3413
On 2011.12.05 at 12:10 -0500, Jerome Glisse wrote:
> On Sun, Dec 04, 2011 at 02:02:00AM +0100, Markus Trippelsdorf wrote:
> > On 2011.12.03 at 14:31 -0500, Jerome Glisse wrote:
> > > On Sat, Dec 3, 2011 at 7:29 AM, Markus Trippelsdorf
> > > <markus@trippelsdorf.de> wrote:
> > > > On 2011.12.03 at 12:20 +0000, Dave Airlie wrote:
> > > >> >> > > > > FIX idr_layer_cache: Marking all objects used
> > > >> >> > > >
> > > >> >> > > > Yesterday I couldn't reproduce the issue at all. But today I've hit
> > > >> >> > > > exactly the same spot again. (CCing the drm list)
> > > >>
> > > >> If I had to guess it looks like 0 is getting written back to some
> > > >> random page by the GPU maybe, it could be that the GPU is in some half
> > > >> setup state at boot or on a reboot does it happen from a cold boot or
> > > >> just warm boot or kexec?
> > > >
> > > > Only happened with kexec thus far. Cold boot seems to be fine.
> > > >
> > >
> > > Can you add radeon.no_wb=1 to your kexec kernel paramater an see if
> > > you can reproduce.
> >
> > No, I cannot reproduce the issue with radeon.no_wb=1. (I write this
> > after 700 successful kexec iterations...)
> >
>
> Can you try if attached patch fix the issue when you don't pass the
> radeon.no_wb=1 option ?

Yes the patch finally fixes the issue for me (tested with 120 kexec
iterations).
Thanks Jerome!

--
Markus


\
 
 \ /
  Last update: 2011-12-05 19:19    [from the cache]
©2003-2014 Jasper Spaans. Advertise on this site