lkml.org 
[lkml]   [2010]   [May]   [31]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: iwl3945 bug in 2.6.34
From
Date
On Tue, 2010-05-25 at 16:29 -0700, reinette chatre wrote: 
> Hi Satish,
>
> On Mon, 2010-05-24 at 15:08 -0700, reinette chatre wrote:
> > On Mon, 2010-05-24 at 11:33 -0700, reinette chatre wrote:
> > > On Sat, 2010-05-22 at 23:25 -0700, Satish Eerpini wrote:
> > >
> > > > No probe response from AP 00:1b:da:2a:a1:53 after 500ms, disconnecting.
> > > > iwl3945 0000:10:00.0: Error sending REPLY_RXON: time out after 500ms.
> > > > iwl3945 0000:10:00.0: Error setting new configuration (-110).
> > > > iwl3945 0000:10:00.0: Error sending REPLY_RXON: time out after 500ms.
> > > > iwl3945 0000:10:00.0: Error setting new configuration (-110).
> > >
> > > This did not use to be an issue with 3945 and unfortunately we do not
> > > know what is triggering it now. Please try the "Enable stuck queue
> > > detection on 3945" patch that is attached to
> > > http://bugzilla.intellinuxwireless.org/show_bug.cgi?id=1834 as a
> > > workaround.
> >
> > Actually, sorry, but that patch will not work on 2.6.34 since the
> > feature it enables is not present there - it will be in 2.6.35 though.
> > To enable the feature in 2.6.34 will take some more backporting effort
> > that I'm looking into now.
>
> Please try the attached two patches.
>
> Reinette
>
I didn't have a problem with 2.6.34 but with 2.6.35-rc1 while obtaing IP
address with dhcpcd it bails out with reason 3 and gets timed out. I've
tried to increase timeout to 100 but the result is the same. I can't
apply this patches because base is somewhat different, as I can see the
first patch is already applied but the second one isn't. Any
suggestions ? Thanks. In the meantime I will try to get some more debug
information.



\
 
 \ /
  Last update: 2010-05-31 15:13    [W:0.103 / U:0.352 seconds]
©2003-2014 Jasper Spaans. Advertise on this site