lkml.org 
[lkml]   [2010]   [Nov]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    Subjecterror in dmesg
    From
    Hi I get this eror during boot on my machine:

    TCP cubic registered
    Initializing XFRM netlink socket
    NET: Registered protocol family 17
    ata1: softreset failed (device not ready)
    ata3: softreset failed (device not ready)
    ata3: applying SB600 PMP SRST workaround and retrying
    ata1: applying SB600 PMP SRST workaround and retrying
    usb 1-1: New USB device found, idVendor=0424, idProduct=2502
    usb 1-1: New USB device strings: Mfr=0, Product=0, SerialNumber=0
    hub 1-1:1.0: USB hub found
    hub 1-1:1.0: 2 ports detected
    irq 16: nobody cared (try booting with the "irqpoll" option)
    Pid: 0, comm: swapper Not tainted 2.6.33.4 #3
    Call Trace:
    <IRQ> [<ffffffff81098d3b>] __report_bad_irq+0x2b/0xa0
    [<ffffffff81098f3c>] note_interrupt+0x18c/0x1d0
    [<ffffffff8106c54b>] ? sched_clock_tick+0x5b/0x90
    [<ffffffff8109961d>] handle_fasteoi_irq+0xbd/0xf0
    [<ffffffff81005ab2>] handle_irq+0x22/0x30
    [<ffffffff81a0347c>] do_IRQ+0x6c/0xf0
    [<ffffffff81a02f93>] ret_from_intr+0x0/0xa
    <EOI> [<ffffffff8100c058>] ? default_idle+0x38/0x80
    [<ffffffff8100c123>] c1e_idle+0x83/0x100
    [<ffffffff8106b3da>] ? atomic_notifier_call_chain+0x1a/0x20
    [<ffffffff8100155d>] cpu_idle+0xad/0x100
    [<ffffffff819fb727>] start_secondary+0x17b/0x17f
    handlers:
    [<ffffffff81865420>] (usb_hcd_irq+0x0/0x70)
    Disabling IRQ #16
    ata3: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300)
    ata3.00: ATA-8: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 01.03A01, max UDMA/133
    ata3.00: 625142448 sectors, multi 16: LBA48 NCQ (depth 31/32), AA
    ata3.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata1: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300)
    ata3.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata3.00: configured for UDMA/133
    ata1.00: ATA-8: WDC WD3200AAKS-00YGA0, 12.01C02, max UDMA/133
    ata1.00: 625142448 sectors, multi 16: LBA48 NCQ (depth 31/32), AA
    ata1.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata1.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata1.00: configured for UDMA/133
    scsi 0:0:0:0: Direct-Access ATA WDC WD3200AAKS-0 12.0 PQ: 0 ANSI: 5
    sd 0:0:0:0: [sda] 625142448 512-byte logical blocks: (320 GB/298 GiB)
    sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
    sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 00 3a 00 00
    sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't
    support DPO or FUA
    sda: sda1 sda2 sda3 sda4 < sda5 sda6 sda7 sda8 sda9 >
    sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk
    usb 5-2: new low speed USB device using ohci_hcd and address 2
    ata2: softreset failed (device not ready)
    ata2: applying SB600 PMP SRST workaround and retrying
    usb 5-2: New USB device found, idVendor=413c, idProduct=3016
    usb 5-2: New USB device strings: Mfr=0, Product=2, SerialNumber=0
    usb 5-2: Product: Dell Premium USB Optical Mouse
    ata2: SATA link up 1.5 Gbps (SStatus 113 SControl 300)
    ata2.00: ATAPI: Optiarc DVD RW AD-7191S, 1.01, max UDMA/100
    ata2.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata2.00: SB600 AHCI: limiting to 255 sectors per cmd
    ata2.00: configured for UDMA/100
    scsi 1:0:0:0: CD-ROM Optiarc DVD RW AD-7191S 1.01 PQ: 0 ANSI: 5
    sr0: scsi3-mmc drive: 48x/12x writer dvd-ram cd/rw xa/form2 cdda tray
    Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20
    sr 1:0:0:0: Attached scsi CD-ROM sr0
    scsi 2:0:0:0: Direct-Access ATA WDC WD3200AAKS-0 01.0 PQ: 0 ANSI: 5
    sd 2:0:0:0: [sdb] 625142448 512-byte logical blocks: (320 GB/298 GiB)
    sd 2:0:0:0: [sdb] Write Protect is off
    sd 2:0:0:0: [sdb] Mode Sense: 00 3a 00 00
    sd 2:0:0:0: [sdb] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't
    support DPO or FUA
    sdb: sdb1
    sd 2:0:0:0: [sdb] Attached SCSI disk
    irq 17: nobody cared (try booting with the "irqpoll" option)
    Pid: 0, comm: swapper Not tainted 2.6.33.4 #3
    Call Trace:
    <IRQ> [<ffffffff81098d3b>] __report_bad_irq+0x2b/0xa0
    [<ffffffff81098f3c>] note_interrupt+0x18c/0x1d0
    [<ffffffff8106c54b>] ? sched_clock_tick+0x5b/0x90
    [<ffffffff8109961d>] handle_fasteoi_irq+0xbd/0xf0
    [<ffffffff81005ab2>] handle_irq+0x22/0x30
    [<ffffffff81a0347c>] do_IRQ+0x6c/0xf0
    [<ffffffff81a02f93>] ret_from_intr+0x0/0xa
    <EOI> [<ffffffff8100c058>] ? default_idle+0x38/0x80
    [<ffffffff8100c123>] c1e_idle+0x83/0x100
    [<ffffffff8106b3da>] ? atomic_notifier_call_chain+0x1a/0x20
    [<ffffffff8100155d>] cpu_idle+0xad/0x100
    [<ffffffff819fb727>] start_secondary+0x17b/0x17f
    handlers:
    [<ffffffff81865420>] (usb_hcd_irq+0x0/0x70)
    [<ffffffff81865420>] (usb_hcd_irq+0x0/0x70)
    Disabling IRQ #17
    registered taskstats version 1
    md: Waiting for all devices to be available before autodetect
    md: If you don't use raid, use raid=noautodetect
    md: Autodetecting RAID arrays.
    md: Scanned 0 and added 0 devices.
    md: autorun ...
    md: ... autorun DONE.


    Whats going wrong ?

    Rgds
    Saxa

    PS: CC me since I'm not on the list.


    \
     
     \ /
      Last update: 2010-11-10 00:29    [W:0.033 / U:155.108 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site