lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Dec]   [30]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: [Bug #14887] suspend doesn't work on X200s
    On Wed, Dec 30 2009, Mikael Abrahamsson wrote:
    > On Wed, 30 Dec 2009, Jens Axboe wrote:
    >
    >> Works fine for me on an x200s. The only issue I seem to have is that
    >> sometimes it suspends immediately upon resume again, presumably the lid
    >> close event is re-triggered (or something to that extent). Apart from
    >> that, 2.6.32 and current -git works fine for me.
    >
    > There is an issue in 2.6.31 where it will panic (at least that's what I
    > think it does, please see more details in
    > <https://bugs.launchpad.net/bugs/473876>) when you have it plugged in,
    > suspend, un-plug the power cable, and then resume it.

    I do that all the time, not a problem here. Tried it just now and it
    worked, but did the "I'll suspend immediately again". Pressing fn makes
    it wake up, though.

    >
    > According to
    > <https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/467877> it has
    > something to do with "event_when_closed_battery", I haven't tested it yet
    > though, neither with 2.6.31 nor 2.6.32. Could be beneficial for more
    > people to test though.
    >
    > --
    > Mikael Abrahamsson email: swmike@swm.pp.se

    --
    Jens Axboe



    \
     
     \ /
      Last update: 2009-12-30 22:47    [W:0.022 / U:60.844 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site