lkml.org 
[lkml]   [2009]   [Jan]   [13]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: USB memory card reader and 64MB SD card - 2.6.28-git14
From
Date
On Tue, 2009-01-13 at 21:31 -0600, Robert Hancock wrote:
> rhubbell wrote:
> > Darn, I meant to respond to the list also.
> > Anyway there is no dmesg output for the card.
> > The dmesg output looks correct with the 128MB card.
> >
> > Here's for the 128:
> > scsi0 : SCSI emulation for USB Mass Storage devices
> > usb-storage: device found at 2
> > usb-storage: waiting for device to settle before scanning
> > scsi 0:0:0:0: Direct-Access USB Card Reader 1.01 PQ: 0 ANSI: 0 CCS
> > sd 0:0:0:0: [sda] 251904 512-byte hardware sectors: (128 MB/123 MiB)
> > sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
> > sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 43 00 00 00
> > sd 0:0:0:0: [sda] Assuming drive cache: write through
> > sd 0:0:0:0: [sda] 251904 512-byte hardware sectors: (128 MB/123 MiB)
> > sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
> > sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 43 00 00 00
> > sd 0:0:0:0: [sda] Assuming drive cache: write through
> > sda: sda1
> > sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI removable disk
> > sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
> > usb-storage: device scan complete
>
> That output seems rather normal.. If you're not getting anything like
> that with the other card though, I would tend to suspect some kind of
> issue with the card, the reader or some kind of incompatibility between
> them. Certainly all the USB resets from the other output would tend to
> suggest the reader isn't responding properly with that card installed..

I found another SD card and I am unable to read that.
I suppose the reader could have a problem, although it's fairly
simple, the led indicator blinks on card insertion.

The card did read in a PS3. Will try another reader.




\
 
 \ /
  Last update: 2009-01-14 05:33    [from the cache]
©2003-2011 Jasper Spaans. Advertise on this site