lkml.org 
[lkml]   [2008]   [Jun]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    SubjectRe: weird bug on r8169 with usb
    From
    Date
    Added cc to a person that might have some info

    On Wed, 2008-06-25 at 00:31 +0200, David CHANIAL wrote:
    > Le Wednesday 25 June 2008 00:18:37 David CHANIAL, vous avez écrit :
    > > # dmesg | grep eth0 # without the bug
    >
    > excuse my error (copy/paste error),
    > without the bug, the output is :
    >
    > # dmesg | grep eth0 # without the bug
    > eth0: RTL8168c/8111c at 0xf8828000, 00:1e:8c:c4:66:7d, XID 3c2000c0 IRQ 18
    > r8169: eth0: link up
    > r8169: eth0: link up
    > eth0: no IPv6 routers present
    >
    > Note that i can boot without the usb devices
    > eth0 is usable, i plug usb devices and eth0 continue to be fully usable.
    > the bug occur only when i boot with the usb devices.

    I believe this is not actually about usb, i've had some issues too (and
    still have them) - look back a few months on lkml, you will find the
    thread.

    btw, sorry Francois for not coming back to you, but i sortof forgot
    since the noapic thing works around it.

    But i can confirm that 2.6.26 doesent fix it.

    This bug seems to still hit lots of people.
    >
    > Best regards,

    mvh.
    Kasper Sandberg

    --
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2008-06-25 03:35    [W:0.026 / U:0.164 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site