[lkml]   [2008]   [Nov]   [22]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
Messages in this thread
    SubjectWARNING: at drivers/ata/libata-eh.c:3247 ata_eh_finish+0x7c/0x8b()
    Hi all,

    Just hotplugged a suspect SATA hard drive into my system. I guess it is
    suspect as there were media errors being logged, but I'm guessing this isn't
    supposed to happen:

    ------------[ cut here ]------------
    WARNING: at drivers/ata/libata-eh.c:3247 ata_eh_finish+0x7c/0x8b()
    Modules linked in: isofs zlib_inflate ntfs vfat fat xt_tcpudp gbt_odin
    iptable_filter ip_tables x_tables nfs nfsd lockd nfs_acl sunrpc exportfs
    uinput snd_pcm_oss snd_mixer_oss snd_seq_dummy snd_seq_oss snd_seq_midi_event
    snd_seq snd_seq_device coretemp it87 hwmon_vid vboxdrv nvidiafb fb fb_ddc
    i2c_algo_bit cfbcopyarea vgastate cfbimgblt cfbfillrect r8169 i2c_i801
    snd_hda_intel nvidia(P) snd_pcm snd_timer snd_page_alloc snd_hwdep iTCO_wdt
    psmouse snd serio_raw joydev usbhid hid [last unloaded: xt_LED]
    Pid: 1001, comm: scsi_eh_3 Tainted: P 2.6.28-rc2 #4
    Call Trace:
    [<ffffffff802327db>] warn_on_slowpath+0x51/0x6d
    [<ffffffff803eef7e>] ahci_postreset+0x0/0x66
    [<ffffffff803ef0b6>] ahci_hardreset+0x0/0xe6
    [<ffffffff803eed39>] ahci_softreset+0x0/0x37
    [<ffffffff803df29f>] ata_std_prereset+0x0/0xb7
    [<ffffffff803e6e12>] ata_eh_finish+0x7c/0x8b
    [<ffffffff803eb3b3>] sata_pmp_error_handler+0x9f8/0xa92
    [<ffffffff80241674>] __cancel_work_timer+0x2f/0x158
    [<ffffffff80500e0d>] _spin_lock_irqsave+0x18/0x34
    [<ffffffff8023b12d>] lock_timer_base+0x26/0x4b
    [<ffffffff803da2c5>] ata_wait_register+0x34/0x70
    [<ffffffff803e7960>] ata_scsi_error+0x2d7/0x57f
    [<ffffffff803c443f>] scsi_error_handler+0x5d/0x2b1
    [<ffffffff803c43e2>] scsi_error_handler+0x0/0x2b1
    [<ffffffff80244380>] kthread+0x47/0x73
    [<ffffffff8020c189>] child_rip+0xa/0x11
    [<ffffffff80244339>] kthread+0x0/0x73
    [<ffffffff8020c17f>] child_rip+0x0/0x11
    ---[ end trace 066d358fba7ac325 ]---

    I doubt the nvidia module has anything to do with this, but if you want me to
    reproduce this on a clean kernel let me know. I can't reproduce it now as
    that SATA port appears to be dead...

    Please let me know if you need any further info.


     \ /
      Last update: 2008-11-22 13:31    [W:0.028 / U:17.220 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site