lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Mar]   [23]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: unresolved emu10k1 synth symbols.
    At Wed, 22 Mar 2006 12:54:26 -0500,
    Dave Jones wrote:
    >
    > On Wed, Mar 22, 2006 at 03:16:47PM +0100, Takashi Iwai wrote:
    > > At Tue, 21 Mar 2006 13:09:57 -0500,
    > > Dave Jones wrote:
    > > >
    > > > On Tue, Mar 21, 2006 at 12:04:35PM +0100, Takashi Iwai wrote:
    > > >
    > > > > Weird. By modprobe, snd-emu10k1 module should be loaded in prior to
    > > > > snd-emu10k1-synth because of the dependency of above symbols.
    > > > >
    > > > > How is snd-emu10k1-synth module loaded?
    > > >
    > > > with the following modprobe.conf fragment
    > > >
    > > > install snd-emu10k1 /sbin/modprobe --ignore-install snd-emu10k1 && /sbin/modprobe snd-emu10k1-synth
    > >
    > > Does the manual modprobe snd-emu10k1-synth after loading snd-emu10k1
    > > work?
    >
    > Yes, it does.

    Hm, then I have no more ideas... :<


    Takashi
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2006-03-23 11:50    [W:0.021 / U:1.260 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site