lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Dec]   [10]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: [2.6.19-rc1][AGP] Regression - amd k7 agp no longer detected
    Date
    Shawn Starr <shawn.starr <at> rogers.com> writes:

    >
    > On Friday 06 October 2006 2:08 am, Dave Jones wrote:
    > > On Fri, Oct 06, 2006 at 01:50:19AM -0400, Shawn Starr wrote:
    > > > When loading amd_k7_agp nothing appears from kernel, no information
    > > > about the AGP chipset/aptreture size etc. Even putting kprints inside
    > > > the probe() function of the driver does not get called.
    > >
    > > Even as the first thing in agp_amdk7_probe() ?
    > ... (http://thread.gmane.org/gmane.linux.kernel/453869)

    I'm hitting this problem too, and as it's still present in the 2.6.19 final, I'm
    assuming you never got enough information to chase it. I found the following
    note in the debian BTS that seems relevant:
    http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=363682

    I can confirm that if I remove the amd76x_edac module and reload amd_k7_agp, it
    detects the aperture. If I then reload radeon.ko and X, I get DRI (and AIGLX).
    So hopefully that's a lead to what might have changed...

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2006-12-11 03:11    [W:0.024 / U:59.724 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site