lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Oct]   [5]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    From
    SubjectRe: 2.6.19-rc1: forcedeth, nobody cared
    Date
    Am Donnerstag 05 Oktober 2006 19:30 schrieb Fatih Aşıcı:
    > 2006/10/5, Prakash Punnoor <prakash@punnoor.de>:
    > > Hi,
    > >
    > > subjects say it all. Without irqpoll my nic doesn't work anymore. I added
    > > Ingo
    > > to cc, as my IRQs look different, so it may be a prob of APIC routing or
    > > the
    > > like.

    > > Can you try booting with pci=nomsi ? I have a similar problem with my

    I used snd-hda-intel.disable_msi=1 and this actually helped! Now the nforce
    nic works w/o problems. So it was the audio driver causing havoc on the nic.
    But (I noticed this with the kernel booted with irqpoll, as well) IRQ
    balancing seems not to work anymore:

    CPU0 CPU1
    0: 53826 0 IO-APIC-edge timer
    1: 66 0 IO-APIC-edge i8042
    7: 0 0 IO-APIC-edge parport0
    8: 0 0 IO-APIC-edge rtc
    9: 0 0 IO-APIC-fasteoi acpi
    12: 1650 0 IO-APIC-edge i8042
    14: 63 0 IO-APIC-edge ide0
    16: 2095 0 IO-APIC-fasteoi nvidia
    19: 6 0 IO-APIC-fasteoi ohci1394
    20: 0 0 IO-APIC-fasteoi ohci_hcd:usb1
    21: 66 0 IO-APIC-fasteoi ehci_hcd:usb2
    22: 5652 0 IO-APIC-fasteoi libata
    23: 5105 0 IO-APIC-fasteoi HDA Intel, eth0
    NMI: 155 75
    LOC: 53715 53649
    ERR: 0


    --
    (°= =°)
    //\ Prakash Punnoor /\\
    V_/ \_V
    [unhandled content-type:application/pgp-signature]
    \
     
     \ /
      Last update: 2006-10-05 23:11    [W:0.023 / U:29.588 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site