lkml.org 
[lkml]   [2006]   [Jan]   [17]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    SubjectRe: 2.6.15-mm4 failure on power5

    * Michael Ellerman <michael@ellerman.id.au> wrote:

    > On Tue, 17 Jan 2006 08:52, Dave C Boutcher wrote:
    > > 2.6.15-mm4 won't boot on my power5 either. I tracked it down to the
    > > following mutex patch from Ingo: kernel-kernel-cpuc-to-mutexes.patch
    > >
    > > If I revert just that patch, mm4 boots fine. Its really not obvious to
    > > me at all why that patch is breaking things though...
    >
    > My POWER5 (gr) LPAR seems to boot ok (3 times so far) with that patch,
    > guess it's something subtle. That's with CONFIG_DEBUG_MUTEXES=y. And
    > it's just booted once with CONFIG_DEBUG_MUTEXES=n.
    >
    > And now it's booted the full mm4 patch set without blinking.

    so it booted fine with CONFIG_DEBUG_MUTEXES=n but with that patch not
    applied?

    the patch will likely work around the bug, so DEBUG_MUTEXES=y/n should
    make no difference with that patch applied.

    Ingo
    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2006-01-17 15:03    [W:0.022 / U:32.164 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site