lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Sep]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
    /
    Date
    From
    Subject[BUG] alsa volume and settings not restored after suspend
    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    As topic.

    Suspend works perfectly, but after resume, no sound from audio card.

    i see application works, for example i see xmms equalizer working, but
    no sound,
    even if i change manually volume.

    only way is restarting the alsa init script. after that it works
    perfectly.
    not a critical bug, but may be very confortable to have registers
    setted properly.


    Some infos:

    kernel 2.6.14-rc2-git4
    alsa compiled built-in
    audio card: ens1370 (creative pci128)
    init script: Gentoo default one.


    ready to add more infos if needed.
    and test any patch, of course.

    Patrizio
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)

    iD8DBQFDNZCcys6LZpyYQ6URAvJwAKCf4us21F8FBRrStfyaxhx2eRpCXACfbuso
    siPbWKXGMmd8O66gXLx6iuw=
    =CNcI
    -----END PGP SIGNATURE-----

    -
    To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
    the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
    More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
    Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

    \
     
     \ /
      Last update: 2005-09-24 19:47    [W:0.027 / U:1.576 seconds]
    ©2003-2016 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site