lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Aug]   [29]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: Slow I/O with megaraid and u160 scsi jbod
On Mon, 29 Aug 2005 15:03:43 -0400
"Ju, Seokmann" <sju@lsil.com> wrote:

> Hi,
>
> > formatted the disks in question with a single JFS partition and they
> > still exhibit this behaviour when used by themselves. I have verified
> > that this behaviour is not present up until at least 2.6.12.3. Let me
> > know what info I can collect that would be helpful.. Thanks.
> Can you please specify following?
> - driver version on 2.6.12.3

From Documentation/scsi/ChangeLog.megaraid:
Release Date : Thu Feb 03 12:27:22 EST 2005 - Seokmann Ju <sju@lsil.com>
Current Version : 2.20.4.5 (scsi module), 2.20.2.5 (cmm module)
Older Version : 2.20.4.4 (scsi module), 2.20.2.4 (cmm module)


> - F/W version on the controller you are using.
>

scsi2 : ioc0: LSI53C1030, FwRev=01013d00h, Ports=1, MaxQ=255, IRQ=24
^^^^^^^^^^^^^^^

Is this it? If not, how do you find it?




--

Phil Dier (ICGLink.com -- 615 370-1530 x733)

/* vim:set noai nocindent ts=8 sw=8: */
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-08-29 21:41    [W:0.031 / U:3.724 seconds]
©2003-2017 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site