lkml.org 
[lkml]   [2005]   [Aug]   [24]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
SubjectRe: [PATCH] kernel spams syslog every 10 sec with w1 debug
Date
Am Freitag, 12. August 2005 18:00 schrieb Dave Jones:
> On Fri, Aug 12, 2005 at 05:38:37PM +0200, Andi Kleen wrote:
> > Olaf Hering <olh@suse.de> writes:
> > > Bug 104020 - kernel spams syslog every 10 sec with: w1_driver
> > > w1_bus_master1: No devices present on the wire.
> > >
> > > After installing 10.0 B1, I found this in my syslog:
> > > Aug 10 23:40:06 linux kernel: w1_driver w1_bus_master1: No
> > > devices present on the wire. Aug 10 23:40:16 linux kernel:
> > > w1_driver w1_bus_master1: No devices present on the wire.
> >
> > More interesting is why this thing is running at all.
> > It shouldn't.
>
> Doesnt that get loaded if there's a Matrox card present ?
> (I am completely guessing here, so could be way off base).

Guess matched! Most of my systems run these (should I say unfortunately
8|)

And sorry for the late reply. I didn't notice, that my report leaked
into lkml.. ;-)

Pete
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at http://www.tux.org/lkml/

\
 
 \ /
  Last update: 2005-08-24 23:31    [W:0.527 / U:0.768 seconds]
©2003-2017 Jasper Spaans. hosted at Digital OceanAdvertise on this site